Stukadoorswerk

Door onze specialisatie in stukadoorswerk bent u bij Stukadoorsbedrijf V. de Ruiter aan het juiste adres voor de beste kwaliteit in stucwerk. Wij komen ook graag bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken, zodat wij u een duidelijke en passende offerte aan kunnen bieden voor uw stukadoorswerk, uiteraard vrijblijvend en zonder kosten.
 
Op deze website vindt u onze diensten in het kort. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.
Stukadoorswerk
Plafondafwerking en wandafwerking

topPlafondafwerking en wandafwerking

Al uw wanden en plafonds kunnen door ons professioneel gestukadoord worden. Voordat we beginnen met het stucwerk brengen wij eerst een primerlaag aan die past bij de ondergrond van uw wand of plafond. Zo zorgen wij ervoor dat het stukadoorswerk niet alleen beter hecht, maar ook langer meegaat zonder te scheuren. Iedere gewenste afwerking is mogelijk, van sausklaar en behangklaar tot sierpleister.
Sierpleister

topSierpleister

Met sierpleister kiest u voor de beste en sterkste afwerking van uw muren. Sierpleister is krasvrij en stootvrij, en dus een ideale wandbedekking. Bovendien is sierpleister niet alleen sterk, maar ook mooi door de vele kleurtoepassingen en structuuropties. Stukadoorsbedrijf V. de Ruiter geeft u graag advies over de vele mogelijkheden in materialen, kleuren en verwerking.
 
Sierlijsten en ornamenten

topSierlijsten en ornamenten

Door sierlijsten en ornamenten geeft u uw plafonds en wanden extra uitstraling. Deze lijsten zijn er in vele soorten. Wij kunnen u adviseren over de sierlijsten en ornamenten die het beste bij uw interieur passen, en deze vervolgens ook leveren en vakkundig voor u monteren.
Glasvezelbehang

topGlasvezelbehang

Glasvezelbehang is vooral bekend omdat het uitstekend geschikt is om scheuren te verbergen. Glasvezelbehang biedt dus een praktische oplossing, maar het kan ook gewoon mooi zijn! Door de verschillende motieven en kleuren creëert u precies de gewenste sfeer in uw woonhuis of bedrijfspand.
 
Saus spuiten

topSaus spuiten

Saus spuiten gebeurt door middel van een airless-spuit. Het materiaal wordt vrijwel structuurloos opgespoten met een strak en glad eindresultaat. De machine heeft een spuitvermogen van 100-200 m2 per uur. Zo kunnen wij in korte tijd en kostenefficiënt uw woning of bedrijfspand voorzien van perfect sauswerk.
Gips spuiten

topGips spuiten

Gips spuiten wordt toegepast bij muren en wanden die van een extreem dikke laag voorzien moeten worden. Wij doen dit door middel van een machine die het gips direct en egaal op de muren of wanden aanbrengt. Dit is vakwerk, dus vraag het de vakman!
Stukadoorsbedrijf V de Ruiter • Lerinkstraat 21 Zutphen • 06-1582 8193